Chocolade

Chocolade is een nieuw product voor gewichtsverlies. Ik weet dat je een déjà-vu en volg de beloften met de resultaten van tientallen kilo' s, zoals ingrediënten die superieur worden gebruikt, heb je geen dieet en andere wonderen.

Helaas hebt u gelijk. Het hoofdstuk over presentatie, marketing en beloftes, Chocolite maakt geen uitzondering op het gezicht van de andere honderden gewichtsverlies producten die hoog zijn in de Slaven die meer dan dat. Ik hoopte aanvankelijk dat Chocolite een verschil zou maken in de ingrediënten, maar ik realiseerde me niet echt wie wat wist.

Chocolite is een gewichtsverlies chocolade in de vorm van poeder, die als een warme chocolade wordt bereid. Bij voorkeur is het om te bereiden met water, vetvrije melk of misschien een natuurlijk sap, zoals u beter wilt. formaat. es

Een product (zelfs verdacht gelijkaardig) is de chocolade van gewichtsverlies zelf werkt als de Slim Chocolade. Ik heb een paar maanden geleden geschreven, goed artikel over het, terwijl de positieve en negatieve reacties in de meningen van het forum en in Spanje, dus in hem en in de sociale netwerken waar ik het artikel hebben verspreid.

Vanaf dat moment realiseerde ik twee categorieën mensen: degenen die verzwakt zijn (de meerderheid zei dat ze blijven en het dieet) en degenen die niet verzwakt zijn en zeiden dat het product niet werkt en werkt. Vermijd zoals het zal gebeuren en met Chocolite.

Informatieve noot: De Google-zoekfunctie, na "Chocolite" vond ik enkele chocoladerepen. Ik wil er graag aan toevoegen dat het gewoon een toeval van namen is, en Chocolite chocoladerepen zijn gewoon zoet en hebben geen contact met Chocolite gewichtsverlies chocolade op basis van meningen en forums in Spanje.

LET OP: Chocolite niet in apotheken. We weten niet wat de maker is, en we kennen de volledige lijst van ingrediënten niet.

Hier is het eerste probleem. Op de officiële website Chocolite zie ik niet op de ingrediënten en samenstelling staan of om te worden gepubliceerd een officieel document waar de rest van de ingrediënten in dit product. Er wordt echter gespecificeerd dat het natuurlijke ingrediënten en samenstelling zijn en geen parabenen of chemicaliën bevatten die het lichaam kunnen schaden.

Het is echter niet genoeg voor mij, want ik denk dat we het volste recht hebben om te zien welke ingrediënten Chocolite bevat. Daarom heb ik contact opgenomen met de winkels die Chocolite verkopen in Spanje en vroeg ik me om de officiële lijst van ingrediënten. Zodra ik hier een post heb voor jou om zelf te zien.

Als u mijn persoonlijke opmerkingen wilt, simpelweg omdat er een gebrek aan transparantie is op het gebied van ingrediënten dat ik het product niet zou kopen en gebruiken.

Hoe kunt u gewicht met chocolade verminderen?

Volgens de officiële website Chocolite Weak Chocolite op ongeveer 10 kilo gewicht op de maan met Chocolite gewicht verlies chocolade over hoe te gebruiken. 10 kilo op de maan is een zeer ruimhartig resultaat en naar mijn mening is het te veel.

Idealiter, zoals ik heb verteld u en in het geval dat de Eco SLIM supplement is om gewicht te verliezen met ongeveer 5 pond per maand. Zorg ervoor dat het lichaam niet wordt blootgesteld aan een "schok"en dat de verzwakking er een van kwaliteit is zoals ze zeggen.

Ik vind het leuk om te denken dat je al weet of hoe je het te nemen zal begrijpen, zoals zwakte met Chocolite of andere gewichtsverlies supplementen is het noodzakelijk om een dieet te handhaven. Ik beveel het Dukan dieet aan, dat zeer goed is. Zonder dieet is het mogelijk om een paar kilo's te verliezen, maar zonder twijfel niet de resultaten die worden verwacht en beloofd op de website te bereiken.

Aanbeveling 2: We adviseren en becommentariëren nog steeds iets als je de Chocolite neemt. Spelen sporten. Ik weet dat de kou is uit en niet te aangenaam (althans in eerste instantie), maar je hebt veel mogelijkheden. Een mat voor de oefeningen in de Decathlon is ongeveer 20 lei. Een fiets is ongeveer 200 lei. Investeren in jou en sporten. Het is het beste wat u kunt doen voor uw figuur en uw gezondheid.

Alina Puscas, 25 jaar oud

Het is ongelooflijk! Ik heb bijna 18 pond verloren in de eerste 3 weken! En dan nog eens 7 kilo in de komende twee weken! Het belangrijkste is om de instructies te volgen: 1 kopje chocolade voor het ontbijt gemakkelijker of, in plaats daarvan, elke dag, zonder onderbreking. Natuurlijk moet je niet voor het slapen gaan taarten eten. Ja, dat heb ik gedaan, en dat kan!

Dat was de officiële website van Alina Puscas Chocolite in de commentaarsectie. Persoonlijk denk ik dat hij grof overdreven is en zo niet overdreven, dan heeft hij in zijn getuigenis zeker enkele belangrijke details weggelaten.

Maar wat kan het zijn, van 18 pond in 3 weken tijd wil ik het persoonlijk niet verliezen, zelfs als ik 150 pond was. Geduld en matigheid is cheaia in al mijn dierbaren zonder bijwerkingen, contra-indicaties en doet verkeerd.

Bogdan Kans,

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *