Bewegingsvrij – NL – Opinioni su prodotti popolari

Hoe te genezen gewrichtspijn

Ik zou u mijn verhaal willen vertellen over hoe ik de artrose in mijn kniegewrichten en de osteochondrose in mijn onderrug kon genezen. Ik ben geen dokter, dus ik ga niet uitleggen hoe ik genezen ben. Ik zal u alleen vertellen hoe de feiten zijn gebeurd.

Ik ben 62 jaar oud en gepensioneerd. Voordat ik met pensioen ging, werkte ik in een hoogoven in een metallurgische fabriek. Aanvankelijk was ik één werknemer meer dan daar, maar toen werd ik opnieuw aangesteld en begon ik te werken als beveiligingsingenieur. Degenen onder u die het beroep van hoogovenarbeider kennen, zullen begrijpen dat het sterk verschilt van het beroep van staalarbeider. Ze koken alleen het staal in de converters en ze hoeven alleen maar te gaan zitten en de hendels en knoppen in te drukken. Vroeger deden we alles op een ouderwetse manier. Indien nodig gebruikten we een schep en soms zelfs een breekijzer. De temperatuur naast de oven was ongelooflijk hoog en er was geen manier om aan die constante stroming te ontsnappen. Ik brak mijn knieën en mijn rug.

Voortdurende pijn heeft een directe en negatieve invloed op onze fysieke verschijning. Ik heb de afgelopen drie jaar veel gerijpt.

Gelukkig had ik het recht om op mijn vijftigste met pensioen te gaan, omdat ik een lange diensttijd had in een beroep dat als gevaarlijk werd beschouwd. Ik had niet langer de kracht om die situatie te doorstaan. Vorig jaar kon ik dankzij verdovende injecties de handen uit de mouwen steken. Ik had geluk: hij kreeg een vacature als ingenieur. Die nieuwe baan bleek een stuk gemakkelijker en het was ook ver weg van de oven. Het redde mij van het volledig ruïneren van mijn gezondheid en had een zeer gunstige invloed op mijn kwalen. De pijn nam af en ik slaagde er zelfs in om een tijdje onbewezen te blijven. Maar drie jaar voor mijn pensioen had ik een ongeval. Ik brak mijn been op een visreis. Tussen de pijn en de partij verdovingsmiddelen die ik moest nemen, verzwakte mijn lichaam en kreeg ik verschrikkelijke pijn in mijn knieën en rug.

Door de verwonding, begon mijn artritis zeer snel te verslechteren.

Ik wil me die drie jaar niet eens herinneren. Het was een echte hel! In de ochtend zou mijn vrouw me een injectie diclofenac geven, dan zou ik er nog een aan het werk zetten en dan zou mijn vrouw er's nachts weer een in huis zetten. En je zult je afvragen waarom de hel niet gepensioneerd is? Voor het helpen van mijn zoon. Ze had een pasgeboren baby en had net haar baan verloren. Hij moest zijn familie helpen.

Vorig jaar liep ik rond met een rietje. Vlak voor de volgende medische keuring schreef ik een brief van vrijwillig ontslag. Ik was niet gonna hoe dan ook in staat om de tests te slagen.

Op basis van mijn uitgebreide ervaring met gewrichtsaandoeningen kan ik u vertellen dat artsen alleen chondroamine voorschrijven. Nou, soms schrijven ze ook hydrocortison of diprospan voor.

MAAR ZE WERKEN NIET!

Daarnaast zorgde de constante injecties van diclofenac die ik moest nemen om de pijn te verlichten, voor maagpijn. Ik moest beginnen bismut-subnitraat te nemen om de maagvoering te beschermen.

Terwijl ik op zoek was naar een remedie die echt werkte, had ik vier lekken om de vloeistof te verwijderen. De vorige keer kwamen ze erachter dat ik pus had. De dokter vertelde me dat ik waarschijnlijk een operatie nodig zou hebben om de stent snel te vervangen. Ik zou een titanium knie krijgen in plaats van de mijne, wat niet langer goed was voor iets. Ik begon het te onderzoeken en ontdekte dat ik, zelfs als de prothese goed werkte, toch nog met behulp van een stokje zou moeten lopen. De operatie zelf kostte minimaal € 4000, -. Dat is de prijs van de Duitse prothese; onze prothese is 1000 € goedkoper, maar het risico op complicaties is groter. Kortom, ik besloot mijn tijd te nemen en het allemaal door te nemen.

Ik besloot mijn tijd te nemen om na te denken over mijn toekomst.

Ik realiseerde me dat er geen manier was om te voorkomen dat ik een gehandicapte zou worden. En ik had het geld niet!

Mijn vrouw en ik hebben er veel over nagedacht en gepraat (hij was geweldig voor mij, eigenlijk) en besloten te kiezen voor chirurgie. Op 61 is er nog veel te beleven. En wat het geld betreft.... goed, daar ben je hier voor, om het uit te geven.

Ik ben het allemaal aan mijn vrouw verschuldigd. Ik had een vriend van school die getrouwd was met een stadsambtenaar. Deze man had dezelfde pijn in zijn knieën als ik. Nou ja, misschien niet zo sterk.

Op een dag liep mijn vrouw de straat op toen een auto naast haar stopte. De ambtenaar waar ik over vertelde kwam uit de auto en sprong de winkel in.

Diezelfde dag nog riep Sandra (mijn vrouw) haar vriendin op om haar te vragen hoe haar man Jorge van kniepijn had kunnen genezen. Hij had geen operatie gehad, voor zover we wisten. En bovendien lopen mensen niet zo na een operatie.

Mijn vrouw Sandra redde mijn leven.

Motion Free

Order today and get free shipping and satisfaction guarantee

50% Only today!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *