Weet u dat huidverzorging de oplossing is om jong te blijven en er mooi uit te zien? Dit feit verandert echter voortdurend naarmate de huid veroudert als gevolg van schadelijke milieueffecten en andere negatieve natuurlijke effecten zoals harde UV-stralen van de zon. Dit heeft ertoe geleid dat de wetenschappers innovatiever zijn geworden door nieuwe strategieën aan te nemen om van deze situatie af te komen. Sommigen hebben cosmetische producten gebruikt die effectief lijken te zijn, maar na een paar weken van gebruik, zult u enkele ernstige bijwerkingen krijgen. Opmerkelijk is dat niet alle anti-verouderingsproducten effectief zijn zoals ze beweren. Daarom is het nieuwe Energy Beauty Bar massageapparaat op de markt gebracht. Dit product is bekend als veilig en heeft geen bijwerkingen. Het is een actief apparaat dat ervoor zorgt dat je niet veel tijd verspilt met het verspillen van geld en energie om je jeugdige gezicht terug te houden. Het product helpt uw huid glad te houden en vrij te houden van rimpels en zakken onder uw ogen. Dit apparaat garandeert u ook dat geen enkele dag in uw leven u ooit zal herinneren aan procedures zoals Botox of zelfs gevaarlijke injecties om uw verouderingsborden te verwijderen.

Energy Beauty Bar is een nieuwe manier om je huid een glanzende en sterke uitstraling te geven. Dit product staat bekend om de duidelijke verwijdering van alle mee-eters, dode huid en acne door strepen. Het heeft ook de dure en onaangename behandelingen overtreft die in veel salons en cosmetische winkels worden aangetroffen. Het is bekend dat het product verschillende functies heeft:

Het is een feit dat veel mensen bereid zijn om hun jonge uiterlijk te behouden en ook voor degenen die ouder wordende borden willen om zich van hun conditie te ontdoen en er jeugdig uit te zien als in de twintigste eeuw. Om dit mogelijk te maken, heeft dit apparaat een aantal effectieve functies die het gladstrijken van het gezicht een droom waarmaken. De Energy Beauty Bar anti-aging bevat gouden ionen die de huid verzachten bij gebruik en die rimpels en fijne lijntjes verzachten. Het bevat ook andere effectieve eigenschappen die het mogelijk maken om de huid op te pakken en op te tillen, wat helpt om vlekken en huidonzuiverheden te elimineren. De functies die bij de vervaardiging van dit apparaat worden gebruikt, zijn veilig en kunnen geen bijwerkingen hebben op de persoon die het product bij zich heeft.

De Energy Beauty Bar is eenvoudig en efficiënt. Dit apparaat staat bekend om het verminderen en elimineren van zichtbare effecten van veroudering en het bevorderen van de productie van collageen dat de huid beïnvloedt. Het apparaat werkt door de huid te masseren, waardoor trillingen ontstaan die het bloedcirculatieproces stimuleren. Dit proces zal helpen om alle mee-eters en rimpels te elimineren, evenals het verwijderen van onzuiverheden en dode huid. Dit leidt tot de eerste tekenen van verbetering.

Vaak wordt gezegd dat rimpels het begin zijn van tekenen van veroudering. Vermeldenswaard is dat veroudering een daling van de collageenspiegels veroorzaakt, de elasticiteit van de huid vermindert en ook huidverdunning veroorzaakt als gevolg van hormonale stoornissen. Na regelmatig gebruik van dit apparaat zal het een direct effect hebben, waardoor de aanmaak van collageen toeneemt, wat resulteert in een hoge elasticiteit van de huid door het proces van bloedcirculatie. De zichtbare rimpels onder de wenkbrauwen worden vooral veroorzaakt door herhaalde weeën van de gezichtsspieren. Dit apparaat is daarom noodzakelijk om gemasseerd te worden in gebieden met rimpels, wat ontspanning van de gelaatsspieren veroorzaakt. Dit voorkomt de accentuering en verschijning van rimpels en fijne lijntjes.

De huid fungeert als een beschermende laag; dit betekent dat onzuiverheden, microben en bacteriën zich ophopen op het oppervlak, waardoor acne en mee-eters ontstaan. Door de regeneratieve werking zijn er gevallen van dode huidlagen. Dit beïnvloedt meestal de elasticiteit van de huid, waardoor hydratatie en de neiging om het te verwijderen met ongepaste middelen vermindert, zal trauma en micro laesies van het epitheelweefsel veroorzaken. In de microgolfoscillaties veroorzaakt door de Energy Beauty Bar kan de huid de onzuiverheden echter op een efficiënte en effectieve manier verwijderen, wat een reinigende werking heeft, zelfs zonder dat de bovenste lagen van de huid beschadigd raken.

We weten allemaal dat elke anti-aging behandeling tegen een prijs wordt verstrekt, of het nu gaat om het hoofdproduct of de duurste, zoals Botox-behandeling.

Hoe te genezen gewrichtspijn

Ik zou u mijn verhaal willen vertellen over hoe ik de artrose in mijn kniegewrichten en de osteochondrose in mijn onderrug kon genezen. Ik ben geen dokter, dus ik ga niet uitleggen hoe ik genezen ben. Ik zal u alleen vertellen hoe de feiten zijn gebeurd.

Ik ben 62 jaar oud en gepensioneerd. Voordat ik met pensioen ging, werkte ik in een hoogoven in een metallurgische fabriek. Aanvankelijk was ik één werknemer meer dan daar, maar toen werd ik opnieuw aangesteld en begon ik te werken als beveiligingsingenieur. Degenen onder u die het beroep van hoogovenarbeider kennen, zullen begrijpen dat het sterk verschilt van het beroep van staalarbeider. Ze koken alleen het staal in de converters en ze hoeven alleen maar te gaan zitten en de hendels en knoppen in te drukken. Vroeger deden we alles op een ouderwetse manier. Indien nodig gebruikten we een schep en soms zelfs een breekijzer. De temperatuur naast de oven was ongelooflijk hoog en er was geen manier om aan die constante stroming te ontsnappen. Ik brak mijn knieën en mijn rug.

Voortdurende pijn heeft een directe en negatieve invloed op onze fysieke verschijning. Ik heb de afgelopen drie jaar veel gerijpt.

Gelukkig had ik het recht om op mijn vijftigste met pensioen te gaan, omdat ik een lange diensttijd had in een beroep dat als gevaarlijk werd beschouwd. Ik had niet langer de kracht om die situatie te doorstaan. Vorig jaar kon ik dankzij verdovende injecties de handen uit de mouwen steken. Ik had geluk: hij kreeg een vacature als ingenieur. Die nieuwe baan bleek een stuk gemakkelijker en het was ook ver weg van de oven. Het redde mij van het volledig ruïneren van mijn gezondheid en had een zeer gunstige invloed op mijn kwalen. De pijn nam af en ik slaagde er zelfs in om een tijdje onbewezen te blijven. Maar drie jaar voor mijn pensioen had ik een ongeval. Ik brak mijn been op een visreis. Tussen de pijn en de partij verdovingsmiddelen die ik moest nemen, verzwakte mijn lichaam en kreeg ik verschrikkelijke pijn in mijn knieën en rug.

Door de verwonding, begon mijn artritis zeer snel te verslechteren.

Ik wil me die drie jaar niet eens herinneren. Het was een echte hel! In de ochtend zou mijn vrouw me een injectie diclofenac geven, dan zou ik er nog een aan het werk zetten en dan zou mijn vrouw er's nachts weer een in huis zetten. En je zult je afvragen waarom de hel niet gepensioneerd is? Voor het helpen van mijn zoon. Ze had een pasgeboren baby en had net haar baan verloren. Hij moest zijn familie helpen.

Vorig jaar liep ik rond met een rietje. Vlak voor de volgende medische keuring schreef ik een brief van vrijwillig ontslag. Ik was niet gonna hoe dan ook in staat om de tests te slagen.

Op basis van mijn uitgebreide ervaring met gewrichtsaandoeningen kan ik u vertellen dat artsen alleen chondroamine voorschrijven. Nou, soms schrijven ze ook hydrocortison of diprospan voor.

MAAR ZE WERKEN NIET!

Daarnaast zorgde de constante injecties van diclofenac die ik moest nemen om de pijn te verlichten, voor maagpijn. Ik moest beginnen bismut-subnitraat te nemen om de maagvoering te beschermen.

Terwijl ik op zoek was naar een remedie die echt werkte, had ik vier lekken om de vloeistof te verwijderen. De vorige keer kwamen ze erachter dat ik pus had. De dokter vertelde me dat ik waarschijnlijk een operatie nodig zou hebben om de stent snel te vervangen. Ik zou een titanium knie krijgen in plaats van de mijne, wat niet langer goed was voor iets. Ik begon het te onderzoeken en ontdekte dat ik, zelfs als de prothese goed werkte, toch nog met behulp van een stokje zou moeten lopen. De operatie zelf kostte minimaal € 4000, -. Dat is de prijs van de Duitse prothese; onze prothese is 1000 € goedkoper, maar het risico op complicaties is groter. Kortom, ik besloot mijn tijd te nemen en het allemaal door te nemen.

Ik besloot mijn tijd te nemen om na te denken over mijn toekomst.

Ik realiseerde me dat er geen manier was om te voorkomen dat ik een gehandicapte zou worden. En ik had het geld niet!

Mijn vrouw en ik hebben er veel over nagedacht en gepraat (hij was geweldig voor mij, eigenlijk) en besloten te kiezen voor chirurgie. Op 61 is er nog veel te beleven. En wat het geld betreft.... goed, daar ben je hier voor, om het uit te geven.

Ik ben het allemaal aan mijn vrouw verschuldigd. Ik had een vriend van school die getrouwd was met een stadsambtenaar. Deze man had dezelfde pijn in zijn knieën als ik. Nou ja, misschien niet zo sterk.

Op een dag liep mijn vrouw de straat op toen een auto naast haar stopte. De ambtenaar waar ik over vertelde kwam uit de auto en sprong de winkel in.

Diezelfde dag nog riep Sandra (mijn vrouw) haar vriendin op om haar te vragen hoe haar man Jorge van kniepijn had kunnen genezen. Hij had geen operatie gehad, voor zover we wisten. En bovendien lopen mensen niet zo na een operatie.

Mijn vrouw Sandra redde mijn leven.